Här använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är Cookis, läs mer här!

ett mätbart resultat

Hem / Om Företaget

Om Företaget

Ett mätbart resultat

Mätteknik ställer höga krav på erfarenhet och precision. Men även om jobbet i sig är komplicerat, är resultatet väldigt handgripligt.

På Mättjänst är vi passionerade specialister. Vi brinner för att lösa svåra uppgifter – där varje uppdrag innebär en ny utmaning. Det är ett arbete som du kan vara säker på att vi alltid lägger hela vår själ i. Oavsett uppdragets storlek eller omfattning.

Vi arbetar intensivt med utveckling. I mätområdet laserskanning utvecklar vi kontinuerligt nya metoder för inmätning och process. Med den slutliga kundnyttan hela tiden för ögonen. Vi är idag Sverigeledande inom detta område.

I dag finns vi i Motala, Helsingborg, Hudiksvall och Stockholm. Men vårt arbetsfält sträcker sig över hela världen. Vi har bland annat genomfört projekt i andra europeiska länder, och inte minst i USA. Vi har talat på konferenser i Sverige, Europa och USA. Vi undervisar på bla KTH och Yrkeshögskolan i Motala. 

Vi hjälper dig som arbetar med stora projekt inom infrastruktur, byggnation och dokumentation. Och även mindre uppdragsgivare som söker ett professionellt stöd. 

Alltid med en sak framför ögonen - ett mätbart resultat. 

För närvarande är vi ca 35 medarbetare placerade på våra olika kontor i Sverige.

Våra kontor

Motala

Tel: 0141-21 27 72

Stockholm

Tel: 08-722 46 00

Helsingborg

Tel: 0418 - 731 72

Hudiksvall

Järnväg

Tel: 0141-21 27 72

Ring oss! Vi berättar gärna mer om möjligheterna i en förutsättningslös diskussion om hur era behov kan tillgodoses.

Mitta Mättjänst AB  |  Sjögatan 27   |  591 30 Motala  |  Tel 0141-21 27 72  |  E-mail:  office@mattjanst.se