Här använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är Cookis, läs mer här!

ett mätbart resultat

Hem / Karriär

Karriär - Vill du bli en av oss?

Vi söker hela tiden efter duktiga och intresserade mättekniker,mätingenjörer, lantmäteritekniker och lantmäteriingenjörer. 

Som mätningstekniker har du ett självständigt praktiskt arbete där du använder avancerade tekniska instrument och dataprogram.  

Du planerar och genomför arbetet och använder modern utrustning för mätning och hanterar avancerade beräkningssystem för bygg- och anläggningsbranschen. Du analyserar och kvalitetsbestämmer data, sammanställer information och använder datorer och avancerad programvara som redskap för en effektiv informationshantering samt konvertera och transferera data för datautbyte mellan olika aktörer på marknaden. 

Är du intresserad att jobba hos oss? Skicka din ansökning till karriar@mitta.se.se 

Ett grundläggande krav för att jobba hos oss är att du har B körkort och nån utbildning i mätteknik!

VÄLKOMMEN TILL Mitta AB

MITTA Oy grundades i Finland redan 1989 och är nu ett av de största och ledande företag inom geodetisk mätningsteknik, geoteknik, geolaboratorium och dammsäkerhet. För närvarande är vi ca 300 medarbetare varav 35 av dessa är placerade på våra olika kontor i Linköping, Stockholm, Helsingborg och Hudiksvall.

MITTA Oy har expanderat kraftigt under senare år och vi har många meriterande uppdrag bakom oss. Vi är ett flexibelt, kundorienterat och entreprenörsdrivet företag med huvudkontor i Uleåborg. Bland våra uppdragsgivare finns stora aktörer inom infrastruktur, byggnation och kraftbolag, men vi har även många små uppdragsgivare som söker professionellt stöd.

Mätningstekniker Region Stockholm, Skåne och Östergötland

Vi behöver förstärka vår organisation med nya medarbetare och söker nu mätningstekniker/mätningsingenjör till Region Stockholm.
  

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med konventionella mätningsuppdrag så som inmätning och utsättning inom bygg och anläggning, järnväg, väg och industrimätning. Vi arbetar även med mängdreglering, underlag för relationshandling och relationshandlingar.   

Kvalifikationer

Du är antingen ingenjör, tekniker eller har annan teknisk bakgrund med flera års erfarenhet inom mätningsbranschen. Du har helst goda kunskaper i programvaran SBG Geo och allmän god datorvana.

Du måste ha vana och kunskap att jobba självständigt med enmansstation.  Vi vill att du skall vara utåtriktad, noggrann och ha lätt för att samarbeta kommunicera och skapa kontakter. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är meriterande.  B körkort är ett krav.  Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare Heltid  

Lön och förmåner

Lön enligt överenskommelse plus tillägg för övertid och restid. Vi tillhandahåller även servicebil.   

Kontaktpersoner

Jörgen Petersson 0141 – 21 27 72   Ansökan

Märk ansökan: Mätningstekniker Sista ansökningsdag: Löpande

Vi tar emot ansökan via e-post: karriar@mattjanst.se eller via brev till adressen nedan.

Arbetsgivare

Mitta AB

Sjögatan 27

591 30 Motala

Tfn: 0141-21 27 72

2017-05-11

Mätningstekniker Stockholm.

Järnväg och anläggning.

1 Plats

Vi behöver förstärka vår organisation med nya medarbetare och söker nu en mätningstekniker eller mätningsingenjör för spår och anläggning till vår avdelning i Stockholm. Som mätningstekniker/ingenjör har du ett självständigt praktiskt arbete där du använder avancerade tekniska instrument och dataprogram.

Arbetsuppgifter

Du kommer som mätningstekniker för spår och anläggning att jobba med konventionella mätningsuppdrag så som inmätning och utsättning inom järnvägsprojekt och spårnära anläggningsprojekt. Projekten utförs i många fall inom SL:s spårområden.

Även arbete med mängdreglering, underlag för relationshandlingar och stomnät förekommer.

Mitta AB utför järnvägs- och anläggningsuppdrag i hela Stockholmsområdet med omnejd.

Kvalifikationer

Du är intresserad av teknik och har ett tekniskt kunnande. Mätningsutbildning inom någon form är ett krav. Du har goda allmänna datorvanor. Kunskaper i programvara SBG Geo är meriterande.

Vi vill att du ska vara utåtriktad, noggrann och ha lätt för att samarbeta, kommunicera och skapa kontakter.

Säkerhetsutbildning inom SL och järnväg är en fördel.

Järnvägsteknisk utbildning är meriterande.

B körkort är ett krav

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare med provanställning, heltid.

Tillträde omgående.

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Mattias Olsson 070-6615667

Ansökan

Ange referensnummer: Järnvägsmätare

Vi tar emot ansökan via e-post:  karriar@mattjanst.se eller via brev till adressen nedan.

Arbetsgivare

Mitta AB

Sjögatan 27

591 30 Motala

Tfn:0141-212772

Mer information om oss finner ni på vår hemsida www.mitta.se

Vi tar emot ansökan via e-post: karriar@mitta.se eller via brev till adressen nedan.

Arbetsgivare 

Mitta AB
Sjögatan 27 
591 30 Motala
Tfn: 0141-21 27 72

Mitta Mättjänst AB  |  Sjögatan 27   |  591 30 Motala  |  Tel 0141-21 27 72  |  E-mail:  office@mattjanst.se